ZZP Starterspakket: Doe waar je goed in bent

 

ZZP'er

HELDER Fiscaal Advies helpt startende ondernemers zoals jij graag op weg. Er komt namelijk veel op je af als ZZP’er. We vinden het leuk samen om met jou om tafel te zitten en te kijken hoe we jou kunnen helpen en je met administratie en belastingen kunnen ontzorgen. Jij houdt meer tijd over om te doen waar je goed in bent.

 

zzp_banner_234x60_2

 

Wij snappen wat jou als ZZP’er beweegt. Helder Fiscaal Advies is daarom voor de regio Amsterdam officieel partner van ikwordzzper.nl, het startersplatform voor oriënterende en startende ZZP’ers.

Boekhoudbundel

Helder Fiscaal Advies is fiscaal- en boekhoudpartner van zowel ikwordzzper.nl als van Twinfield.  Twinfield is grootste webdienst voor online boekhouden in Europa. Wij bieden samen voor zzp’ers en andere startende ondernemers de Boekhoudbundel aan.

Boekhoudbundel is het handige Starterspakket dat bestaat uit drie verschillende pakketten: Basisbundel, Extra bundel en Maatwerkbundel. Jij bepaalt zelf met de keuze van een Boekhoudbundel pakket hoe intensief je door ons wilt worden begeleid.

 

 

Fiscaal advies

Zo kun je binnen de Boekhoudbundel naast administratief ook fiscaal advies vragen. Onze belastingadviseurs gaan dan voor jou aan de slag om de fiscale mogelijkheden die relevant zijn voor jou, optimaal te benutten. Zij zitten er ook bovenop om jouw fiscale risico’s te helpen voorkomen of beperken.

Twinfield

Binnen de door jou gewenste Boekhoudbundel maken we bij de opzet van jouw administratie gezamenlijk gebruik van het praktische online boekhoudprogramma van Twinfield. Bekijk de video voor een indruk van Twinfield. Jij maakt de facturen, wij doen de rest. Hoe klinkt dat?

 

Contact

Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De koffie staat klaar!

 

 

 

Wanneer Helder Fiscaal Advies jouw fiscalist en boekhouder wordt, krijg je van ons het aanbod om een jaar gratis lid te worden van Het Ondernemerscollectief voor ZZP’ers (normaal € 29,95 per jaar, excl. BTW). Profiteer via dit lidmaatschap van flinke kortingen op vele producten en diensten van partners, diverse helpdesks, gratis informatieve downloads en nog veel meer andere voordelen.

ondernemerscollectief