Wie is HELDER Fiscaal Advies

Marcel van Kanten | 29 november 2016

Een kennismaking en een eerlijk gesprek met Michel Vroon, mede-oprichter van
HELDER Fiscaal Advies in Amsterdam. Michel is al 20 jaar belastingadviseur.

 

 

Wie is HELDER Fiscaal Advies?

“HELDER Fiscaal Advies is een belasting advieskantoor in Amsterdam en is in 2011 opgericht, samen met mijn toenmalige compagnon Marcel de Vries. We hebben negen medewerkers en zijn goed op elkaar ingespeeld. We zijn belastingadviseur en leggen de focus op fiscaal advies. Maar we kunnen ondernemers ontzorgen op een breed terrein. Wij helpen ondernemers die alles door ons willen laten doen: administratie, aangiften, als ondernemers die puur voor fiscaal advies komen. Belangrijk is dat we dicht bij de ondernemer daarmee aan tafel zitten om samen een strategie uit te stippelen. Dat is wat ik leuk vind ik aan mijn werk. Je komt samen tot een beter resultaat. En tot een goed inzicht in kansen en bedreigingen die er op fiscaal gebied zijn.”

Voor wie werkt HELDER Fiscaal Advies?

“Wij werken vooral voor de MKB ondernemer. Dat kan de ZZPer of Directeur Grootaandeelhouder zijn. Maar dat kan ook de vermogend particulier zijn. Wij zien vooral bij kleine ondernemers dat er fiscaal heel veel te doen is. Daar spelen we graag op in en dragen zo ons steentje bij.”

Hoe onderscheidt HELDER Fiscaal Advies zich?

“Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aandacht voor onze klanten. Wij streven naar lange termijn adviesrelaties. Je kunt het beste kunt adviseren als je op lange termijn bij een klant betrokken blijft. Wij geven graag een totaaladvies. Dat wil zeggen over zowel de privé situatie als de zakelijke situatie. We kijken graag met de ondernemer mee en zitten graag met deze ondernemer aan tafel op het moment dat er belangrijke beslissingen moeten worden genomen. Samen ontwikkelen wij graag een goede strategie voor die ondernemer op fiscaal gebied.”