VACATURE: Belastingadviseur Word jij onze nieuwe collega?

HELDER zoekt een extra Belastingadviseur

Belastingadviseur
De vrijheid krijgen in je werk binnen een kleinschalig belastingkantoor? Dan is Helder Fiscaal Advies in Amsterdam voor jou als belastingadviseur dé plek. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?
Als belastingadviseur bij Helder Fiscaal Advies is geen dag hetzelfde. Dit komt door de diverse klanten, met name ondernemers binnen de zakelijke dienstverlening, en omdat jij je bezighoudt met de meest uiteenlopende fiscale vraagstukken. Jij krijgt je eigen pakket met cliënten, waarbij wij kijken naar de juiste match. Aan jou de verantwoordelijkheid om een band met deze ondernemers in het MKB op te bouwen, zodat je hen zo optimaal mogelijk kunt bedienen.
Je adviseert en begeleidt cliënten op fiscaal en juridisch gebied. Denk hierbij aan de aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en de btw-aangifte. Jij pakt hierin een adviserende rol op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Ook controleer en review je het werk van de andere medewerkers. Tijdens alle werkzaamheden bewaak je de planning en de voortgang. Door je te verdiepen in het werkveld blijf je op de hoogte van actuele ontwikkelingen in wet- en regelgeving.
Dat jij ook één of twee werkstudenten aanstuurt, maakt deze functie nog leuker.

Jouw team
Helder Fiscaal Advies bestaat uit een team van vier collega’s. Dit zijn belastingadviseurs en een werkstudent. Wij rapporteren aan elkaar op een informele manier. Bij ons is alles bespreekbaar, waardoor iedereen direct invloed heeft op de bedrijfsvoering. Denk bijvoorbeeld aan verbetering van de software.

Op kantoor werkt iedereen in dezelfde ruimte. Hierdoor kun je snel schakelen en hoef je niet eerst een afspraak bij een collega in te plannen bij een vraag. Na de inwerkperiode krijg je de mogelijkheid om deels zelfstandig vanuit huis of in Alkmaar te werken. Voor de binding met het team vinden wij het belangrijk dat je één tot twee dagen per week op kantoor aanwezig bent in Amsterdam. Wanneer je op kantoor bent lunchen wij altijd gezamenlijk, hierdoor hangt er een gezellige sfeer waarbij we open staan voor elkaars verhalen.

Wat krijg je ervoor terug?
Je komt te werken in een organisatie waarbij je veel invloed hebt op de inhoudelijke processen en de inhoud van jouw werk. De lijnen zijn kort binnen de organisatie én met de klant, waardoor je snel kunt schakelen. Heb jij de ambitie om door te groeien? Dan ben je bij Helder Fiscaal Advies aan het juiste adres.

Het salaris hangt af van jouw kennis en ervaring. Bij Helder Fiscaal Advies kun je rekenen op een marktconform salaris. Wil je exact weten hoe dit zit? Stuur gerust een email. Daarnaast gaan wij graag met jou in gesprek over de invulling van de secundaire arbeidsvoorwaarden. Vanwege onze kleinschaligheid kunnen wij inspelen op jouw persoonlijke wensen.

Daarnaast gelden de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een functie voor 24-40 uur per week, waarbij je veel vrijheid hebt in de invulling en
  flexibiliteit daarvan;
 •  25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband);
 • Afhankelijk van de winst en het functioneren een uitkering van de 13 e maand;
 • De mogelijkheid tot het leasen van een auto;
 • Auto- of reiskostenvergoeding afhankelijk van waar jij woont;
 • Een ontwikkelingsplan en de mogelijkheid tot het volgen van individuele opleidingen/
  trainingen;
 • Spontane uitjes met het team en één keer per jaar een bedrijfsuitje met een ander kantoor.

Wat breng je mee?
Jij bent breed inzetbaar. De ene dag ben je bijvoorbeeld bezig met de herstructurering van een eenmanszaak naar een BV, de andere dag help je een BV waarbij een zoon de vader gaat opvolgen in het bedrijf. Daarnaast ben jij van nature een verbinder, waarbij jij in staat bent onze klanten te helpen op allerlei belangrijke momenten in het leven op fiscaal gebied. De wetgeving verandert voortdurend en hier kan en wil jij op inspelen. Ben jij de persoon die onze klanten de aandacht geeft die ze verdienen?

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau (bij voorkeur een afgeronde opleiding fiscaal recht of
  fiscale economie);
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als belastingadviseur;
 • De ambitie om te groeien binnen een klein kantoor.

Meer informatie of direct solliciteren?
Hebben we je enthousiasme gewekt voor de functie van belastingadviseur? Solliciteer dan via info@helderfiscaal.nl. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Saskia Kukken via info@helderfiscaal.nl

Wie zijn wij?
Helder Fiscaal Advies B.V. is een klein belastingadvieskantoor in Amsterdam, ook hebben we een kantoor in Alkmaar. Wij richten ons met name op de ondernemer in het MKB. Onze klanten komen uit verschillende branches, maar met name uit de zakelijke dienstverlening. Op dit moment bestaat ons klantenbestand uit 200 klanten.

Met onze fiscale adviespraktijk behandelen we een breed terrein: van privé tot zakelijk, van inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting tot BTW en tot schenk- en erfbelasting. Omdat wij een totaalpakket bieden zorgen wij ook dat de administraties, jaarrekeningen en fiscale aangiften worden verzorgd voor de ondernemers. Ons doel is om klanten te voorzien van zowel zakelijk als persoonlijk advies om te kunnen groeien.

Testimonials