Marcel van Kanten Marketingmanager

Marcel van Kanten, marketingmanager

Marcel van Kanten werkt sinds 1 augustus 2016 als marketingmanager a.i. bij Helder Fiscaal Advies. Toen hij voor zichzelf begon als zzp, zocht hij een ervaren en betrouwbare fiscalist en boekhouder om hem te helpen bij het opstarten  van zijn eigen bedrijf
KYODA | Customer Xperience Consultancy.
 

Klant van elkaar

“Via het platform ikwordzzper.nl kwam ik in contact met Michel Vroon van Helder Fiscaal Advies. Wat mij erg aanspreekt is de persoonlijke benadering en oprechte interesse in wie ik ben en wat ik doe. Voor mij heel belangrijk om een goede vertrouwensrelatie te kunnen opbouwen. Zo werd ik klant bij Michel. De samenwerking was dusdanig prettig dat Michel mij vervolgens heeft gevraagd om te helpen Helder Fiscaal Advies als merk sterker in de markt te zetten. Te beginnen met het ontwikkelen van een nieuwe website en een marketing & communicatiestrategie. Zo werd Michel ook mijn klant.”
 

Werkervaring

Marcel van Kanten kijk terug op 21 jaar marketing & communicatie ervaring.

  • In het (inter)nationale bedrijfsleven: Finalist IT Group, KLM,
    mediabedrijf RTV NH | AT5
  • Bij de overheid: college van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland.
  • Aan bureauzijde: als senior strateeg bij eFocus / Krem, Marketing Monday, Social Inc.) gewerkt voor klanten zoals SNS bank, ABP, NS, TEDx Amsterdam, De Nederlandsche bank, ABN AMRO, voetbalclub AZ, Plan Nederland, GGD, RTL-Z, woningcorporatie Ymere.

Marcel is afgestudeerd in Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam.

Testimonials