Marcel de Vries Belastingadviseur

Belastingadviseur Marcel de Vries

Na zijn studie fiscale economie en een loopbaan bij Deloitte in Hoorn ging Marcel de Vries fiscaal Recht en Nederlands recht studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie werkte hij bij Deloitte in Hoorn (tot 2000) en HLB Schippers te Alkmaar (tot 2004) als belastingadviseur in de DGA-praktijk en praktijk procesvoering. Ook was Marcel bestuurslid van de fiscale studievereniging Porta Adriani.

Marcel rondde zijn studie Fiscaal recht in 2002 af en zijn studie Nederlands recht in 2003. Daarna heeft hij zijn loopbaan vervolgd bij KPMG Meijburg te Amstelveen. Hier behaalde Marcel zijn lidmaatschap van de Orde van Belastingadviseurs en werkte in de (inter)nationaleInkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting praktijk. Marcel was lid van de kennisgroep Voorkoming dubbele belasting en van de landendesk Duitsland.

In 2008 heeft Marcel voor vier maanden in München gewoond en gewerkt voor KPMG Duitsland.
Sinds juli 2008 is hij als zelfstandig fiscalist gevestigd te Amsterdam en runt hij een eigen belastingadvieskantoor voor MKB clienten. Marcel wordt nu ingehuurd door Holland Integrity Group te Amsterdam als all round fiscalist inzake een grootschalig fraudeonderzoek.

Sinds augustus 2011 is Marcel samengegaan met Michel Vroon in de samenwerking HELDER Fiscaal Advies. Marcel spreekt en schrijft vloeiend Engels en Duits.

Wat drijft Marcel?

Marcel wordt gedreven door het klantgericht denken, problemen resultaatgericht, praktisch en HELDER oplossen en op een betrokken wijze waarde toevoegen. Door het intern en extern verbeteren van processen, communicatie en gerichte actie wil hij de cliënt fiscaal ontzorgen. Alsof hij zelf deel van de onderneming uitmaakt! Met passie waarde toevoegen aan de onderneming en deze beter maken!

Testimonials